HOI IK BEN WILTON EN IK KAN HEEL ERG VEEL

IK ZIE ALTIJD EEN OPLOSSING

Ik zie problemen als uitdagingen, omdat ik weet dat er altijd een oplossing te vinden is. Niet altijd zoals in een perfect scenario, maar uiteindelijk zie ik altijd een oplossing.

IK LAAT COMPUTERS PRATEN

Dankzij het internet kunnen we met alles en iedereen verbinden. Deze verbinding help ik graag tot stand te brengen, zodat computers met elkaar of met een server kunnen gaan praten.


Laat ik over een ding duidelijk zijn; op de vraag wat ik allemaal kan heb ik geen duidelijk antwoord. Dat komt omdat ik mezelf altijd ga verdiepen in dingen die ik interessant vind. En ik vind veel interessant.

Dat wil zeggen dat ik altijd nieuwe uitdagingen opzoek en hierin graag tot nieuwe oplossingen kom. Dat betekent dus ook dat ik af en toe dingen doe die nog nooit zijn gedaan. Lekker vaag denk je dan, maar dat ben ik ook wel een beetje. Maar wees niet bang, een van de dingen die ik wél kan is alles rustig en duidelijk uitleggen in begrijpbare taal. Ik ben dus misschien wel vaag, maar altijd te volgen. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Ik zal proberen wat concreter te worden. Stel je computer doet raar en je weet niet waar het aan ligt, dan kun je me bellen, mailen of opzoeken. Stel je wil een nieuwe computer waar je nog jaren van kan genieten? Of je zoekt een oplossing waardoor het hele kantoor met elkaar verbonden is? Een server waarop alle bedrijfsgegevens en bestanden opgeslagen zijn? Een nieuw softwarepakket installeren? In al deze gevallen sta ik klaar om je te helpen.

Het gaat alleen verder dan deze standaard vragen. Iedereen is tegenwoordig afhankelijk van computers. Prachtige apparaten als ze goed werken, maar als dit niet het geval is kunnen ze ook voor aardig wat frustraties zorgen. Een manier om deze frustraties te voorkomen is om te kijken naar optimalisatie. De uitdaging hierin is om dagelijkse processen soepeler te laten verlopen waardoor het uiteindelijk minder tijd kost. Als we vervolgens denken aan het spreekwoord ‘tijd is geld’ hoef ik verder niet uit te leggen welke voordelen optimalisatie met zich mee kunnen brengen.

Nu je dit hebt gelezen hoop ik je iets meer duidelijkheid gegeven te hebben over wat ik kan.  Twijfel je over iets, kom je er niet helemaal uit? Bel me op en dan ga ik kijken of ik er een oplossing voor heb.

Computers maken en verbinden is wat ik doe. Ik ben altijd bezig met het vinden van oplossingen en manieren om te optimaliseren. Elk probleem is een uitdaging. Vandaar dat ik heel veel kan en dus ook doe.