HOI IK BEN WILTON EN IK STEL ME GRAAG VOOR

IK DENK IN BITS & BYTES

Je kan me een computer nerd noemen, maar
ik noem mezelf liever een computer enthousiasteling.
Ik denk in Bits & Bytes, maar spreek in
begrijpbare Nederlandse taal.

IK DROOM VAN COMPUTERS

Al jaren ben ik aan computers aan het sleutelen.
Door deze jarenlange ervaring ben ik inmiddels bekend met alles wat je een computer kunt noemen. Zo maak ik en installeer ik computers en servers.


Ik ben Wilton, de naam is je vast en zeker al opgevallen. Je hebt wellicht ook al een beeld gekregen van het werk wat ik doe, maar toch stel ik me bij deze graag nog een keer voor.

Wilton is de naam, ICT is wat ik doe. Al jarenlang ben ik hier druk mee bezig. Niet omdat ik het moet, maar omdat ik het vooral heel erg leuk vind. Omdat ik op jonge leeftijd ben begonnen met het knutselen aan computers en software heb ik al veel dingen gezien en meegemaakt. Daarom zoek ik elke keer weer naar uitdagingen. Hoe kan een bepaald probleem worden opgelost? Hoe kan dit in de toekomst voorkomen worden? Hoe kunnen processen efficiƫnter verlopen?

Dat zijn vragen waar elk bedrijf of persoon tegenaan kan lopen. Hier kan ik een oplossing zijn. Simpelweg omdat ik op vele vragen een antwoord heb. In het geval dat ik dit niet heb, zorg ik ervoor dat ik het antwoord vind. De oplossing is mijn persoonlijke missie. Omdat dit nu eenmaal is wat ik graag doe.
Het zoeken naar deze oplossingen zie ik dan ook niet als een van 8 tot 5 baan. Ik zie het meer als iets waar ik elke dag, van het moment dat ik wakker word tot het moment dat ik ga slapen, mee bezig ben.

Ik ben Wilton en ik doe wat ik leuk vind. Omdat ik dit werk al jaren met veel passie doe, vind ik altijd een oplossing. Niet omdat het moet, maar omdat ik het wil. Ik durf daarom te zeggen dat ik voor elk probleem een oplossing heb. Gewoon, omdat het kan.